ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Επισκεφθείτε και το κεντρικό site του δικηγορικού μας γραφείου www.elo.gr για να δείτε μία πληρέστερη εικόνα των υπηρεσιών μας. 

Η δικηγορική εταιρία μας, διαθέτει ένα σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό από δικηγόρους και συνεργάζεται με ένα δίκτυο δικηγόρων σε όλη την Ελλάδα καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών τόσο για επιχειρήσεις ( εμπορικοί αντιπρόσωποι, διανομείς, τηλεπικοινωνιακές εταιρίες, εμπορικές εταιρίες κλπ ) όσο και για ιδιώτες ( για οικογενειακές διαφορές, διαφορές ακινήτων κλπ ).

Το δικηγορικό μας γραφείο είναι μέλος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Προσπάθειά μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστες, γρήγορες και αποτελεσματικές νομικές υπηρεσίες σε λογικό κόστος υπερασπιζόμενοι με πάθος τα συμφέροντα των πελατών μας.

Το 1989 ανέλαβε την διεύθυνση του γραφείου ο σημερινός Managing Partner δικηγόρος Στέφανος Οικονόμου.

Ο Στέφανος Οικονόμου τελείωσε τη Νομική Σχολή με βαθμό πτυχίου 9 και διάκριση ΑΡΙΣΤΑ. Το 1988 έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο D.E.A. από το Πανεπιστήμιο Παρισίων της Γαλλίας. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και είναι ένας εξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων.

Από την πρώτη στιγμή προσπάθησε και πέτυχε να μετατρέψει το παραδοσιακό οικογενειακό δικηγορικό γραφείο σε μια σύγχρονη δικηγορική εταιρεία, η οποία σήμερα παρέχει μια ευρεία γκάμα νομικών υπηρεσιών σε πληθώρα προσώπων από πολυεθνικούς κολοσσούς μέχρι μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες σε μεγάλες ή και μικρές υποθέσεις πάντοτε με τον ίδιο επαγγελματισμό και την ίδια αποτελεσματικότητα.

Από το 1998 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με την φαρμακευτική βιομηχανία Boehringer Ingelheim Ελλάς ΑΕ, θυγατρική πολυεθνικής εταιρείας με παγκόσμια παρουσία στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων. Σήμερα εκτός από νομικός σύμβουλος είναι και Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και Compliance Officer, υπεύθυνος για την συμμόρφωση της εταιρίες στους νόμους και στους κώδικες ηθικής και δεοντολογίας.

Επί 19 έτη συνεργάστηκε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND ΕΛΛΑΣ ΑΕ ( πρώην ΤΙΜ ) ως νομικός σύμβουλος. Κατά την διάρκεια αυτής της συνεργασίας εκπροσώπησε την εταιρεία σε σχεδόν κάθε είδους υποθέσεις τόσο δικαστικά όσο και εξώδικα αποκτώντας τεράστια εμπειρία στα θέματα τηλεπικοινωνιών γενικότερα.

Από το 1989 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με τον ελληνικό όμιλο εταιρειών Βλάσης Σταθοκωστόπουλος που λειτουργεί μερικά από τα γνωστότερα εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης της Αθήνας, όπως το Baraonda, Διόνυσος/Zonars, Ιθάκη, Ακρωτήρι, Εν πλω, Vive Mar, Όστρια café, Baron, Μετροπόλ, Ερμείον, Ταβέρνα του Ψαρά κλπ.

Έχει αναλάβει υποθέσεις πολλών γνωστών εταιριών τόσο Ελληνικών όσο και αλλοδαπών όπως Αθηναική Χαρτοποιία, Edwards Lifesciences, Guerilla Mobile Ltd., Vestitel S.A. Bell Atlantic κλπ.

Έχει εκπροσωπήσει και γνωστά πρόσωπα του αθλητισμού (Δημήτρης Σαραβάκος) και του θεάματος (Stefano Sartini).

Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει παρασταθεί σε εκατοντάδες Δικαστήρια χειριζόμενος ένα τεράστιο εύρος υποθέσεων αποκτώντας μεγάλη δικαστηριακή και συμβουλευτική εμπειρία.