ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Προφίλ Εταιρείας

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Το διαζύγιο και η διακοπή της συμβίωσης είναι δυστυχώς τις περισσότερες φορές μία τραυματική εμπειρία και μία από τις πιο δύσκολες φάσεις στην ζωή ενός ανθρώπου.

Τα προβλήματα που απαιτούν νομική αντιμετώπιση είναι πολλά και είναι φυσικό να έχετε πολλά ερωτήματα σχετικά με την διαδικασία του διαζυγίου που χρειάζονται έναν έμπειρο δικηγόρο διαζυγίων και γενικά οικογενειακού δικαίου για να απαντηθούν.

Ο Διευθυντής του γραφείου μας δικηγόρος Στέφανος Οικονόμου  έχει γράψει άρθρα οικογενειακού δικαίου σε νομικά περιοδικά, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ, και έχει κληθεί πολλές φορές σε εκπομπές στην τηλεόραση για να μιλήσει για θέματα διαζυγίων, επιμέλειας και συνεπιμέλειας τέκνων και ενδοοικογενειακής βίας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συνεντεύξεις του εδώ.

Η δικηγόρος οικογενειακού δικαίου, Φανή Οικονόμου ασχολείται από τα πρώτα της βήματα με θέματα διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου, δημοσιεύοντας σχετικά άρθρα στον τύπο και σε νομικά περιοδικά. Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα της εδώ.

Ο δικηγόρος Παναγιώτης Οικονόμου, ασχολείται και αυτός με από τα πρώτα του βήματα με οικογενειακό και ποινικό δίκαιο δημοσιεύοντας άρθρα στον τύπο. Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα του εδώ.

Ο δικηγόρος που έχει εμπειρία στα διαζύγια και τις οικογενειακές διαφορές, ( επιμέλεια ή συνεπιμέλεια τέκνων, διατροφή, ενδοοικογενειακή βία ) μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο τα θέματα αυτά. Απαραίτητη είναι μία ευρύτερη νομική γνώση και εμπειρία σε δικαστικές διαφορές εφόσον πολλές φορές στα θέματα διαζυγίων αναφύονται και διάφορα άλλα νομικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την περιουσία μετά την λύση του γάμου, ποινικές εμπλοκές και άλλα θέματα πέραν του οικογενειακού δικαίου.

Είναι συνηθισμένο στη διαδικασία ενός διαζυγίου να προκύπτουν θέματα διατροφής, επιμέλειας τέκνων ή συνεπιμέλειας και επικοινωνίας των παιδιώνενδοοικογενειακής βίαςσυμμετοχής στα αποκτήματα του γάμου και μετοίκησης του ενός συζύγου από το σπίτι.

Πέραν αυτών  οι δικηγόροι μας ασχολούνται με πολλές υποθέσεις οικογενειακής φύσεως όπως υιοθεσίεςονοματοδοσία, θέση σε δικαστική συμπαράστασηεπιτροπεία, αναγνώριση τέκνου, προσβολή πατρότητας τέκνου και πολλά άλλα.

Φυσικά εκτός από εμπειρία χρειάζεται και ειλικρίνεια, ενδιαφέρον για τα προβλήματα του πελάτη και συμπάθεια για αυτόν που βιώνει μία τόσο δύσκολη φάση της ζωής του όπως το διαζύγιο.

Οι δικηγόροι για διαζύγια του γραφείου μας είναι εξειδικευμένοι στο οικογενειακό δίκαιο αλλά το γραφείο μας έχει μεγάλη δικαστική εμπειρία και σε άλλα νομικά θέματα πέραν των διαζυγίων.

Ο δικηγόρος Στέφανος Οικονόμου τελείωσε τη Νομική Σχολή με βαθμό πτυχίου 9 και διάκριση ΑΡΙΣΤΑ και έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο D.E.A. από το Πανεπιστήμιο Παρισίων της Γαλλίας. Από το 1988 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ασκεί μάχιμη δικηγορία.

Το σημαντικό είναι ότι δεν είναι απλώς ένας δικηγόρος για διαζύγια αλλά ένας δικηγόρος με τεράστια εμπειρία σε πολλά είδη υποθέσεων και αυτό βοηθάει φυσικά και τον χειρισμό των υποθέσεων διαζυγίων.

Επί 21 έτη συνεργάστηκε ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος με την φαρμακευτική βιομηχανία Boehringer Ingelheim Ελλάς ΑΕ, θυγατρική πολυεθνικής εταιρείας με παγκόσμια παρουσία στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων.

Επί 19 έτη συνεργάστηκε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND ΕΛΛΑΣ ΑΕ ( πρώην ΤΙΜ ) ως δικηγόρος– νομικός σύμβουλος.

Από το 1989 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με τον ελληνικό όμιλο εταιρειών V.S. STATHOKOSTOPOULOS που λειτουργεί μερικά από τα γνωστότερα εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης της Αθήνας, όπως το Baraonda, Ιθάκη, Ακρωτήρι lounge, Εν πλω, Vive Mar, Όστρια café, Baron, Μετροπόλ, Ερμείον, Ταβέρνα του Ψαρά κλπ.

Έχει εκπροσωπήσει και γνωστά πρόσωπα του αθλητισμού (Δημήτρης Σαραβάκος) και του θεάματος (Stefano Sartini).

Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει παρασταθεί σε εκατοντάδες Δικαστήρια χειριζόμενος ένα τεράστιο εύρος υποθέσεων. Για οτιδήποτε θελήσετε μην διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας στο γραφείο μας στην Γλυφάδα στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210 7231 630. Επισκεφθείτε και το κεντρικό site του δικηγορικού μας γραφείου για να ενημερωθείτε για όλους τους τομείς δικαίου στους οποίους παρέχουμε υπηρεσίες: www.elo.gr